Autosleutel kwijt

Autosleutel kwijt

Autosleutel kwijt
Bent u uw autosleutel kwijt? dan komt autosleutels-berkel.nl graag langs om een autosleutel voor u bij te maken. Voor vrijwel alle automerken kunnen wij meteen een autosleutel bijmaken. Dit doen we gewoon bij u op locatie. Bent u beide autosleutels kwijt? Ook dan kunnen we een autosleutel bijmaken. Autosleutels-berkel.nl is tot wel 50% goedkoper dan de autodealer.

Snelle service: klaar terwijl u wacht
Bij onze servicepunten of bij u op locatie
Autosleutels voor alle automerken
Ook sleutels met afstandsbediening
Bel: 0655370763 of neem contact met ons op via het Contactformulier

Beide autosleutels kwijt, wat nu?
Bent u uw autosleutel kwijt bent, kunt u het beste meteen contact opnemen met autosleutel-berkel.nl door te bellen naar 0655370763 of door het offerteformulier in te vullen. In de meeste gevallen kunnen we meteen een nieuwe sleutel maken, ook als u beide autosleutels kwijt bent geraakt. U bepaalt zelf of we dat in onze winkel doen of bij u thuis. In het geval van een gestolen sleutel, is het goed om meteen aangifte te doen bij de politie en om de sleutel uit te laten programmeren, zodat de dief later niet uw auto kan stelen.

Autosleutels bijmaken kosten
De prijs voor het bijmaken van een autosleutel verschilt per automerk. Ook hangt het ervan af of u autosleutels met of zonder afstandsbediening wilt. De kosten voor autosleutels zonder afstandsbediening beginnen bij € 44,50 en voor autosleutels met afstandsbediening bij € 90,-.

Sleutel bijmaken? Bel direct voor een prijs en afspraak! 0655370763
Ben ik verzekerd tegen een gestolen of kwijtgeraakte sleutel?
Bent u WA beperkt casco of allrisk verzekerd? Dan kunt u in de meeste gevallen het maken van een extra autosleutel laten vergoeden door uw verzekeraar. In dit geval gaat het puur om sleutels die gestolen zijn, niet om sleutels die u zelf kwijt bent geraakt. Is de autosleutel gestolen uit uw huis? Dan kan het goed zijn dat de inboedelverzekering dat vergoedt. Om er zeker van te zijn of een gestolen sleutel wordt verzekerd, kunt u het beste contact opnemen met uw verzekeraar.

Autosleutel bijmaken voor alle merken
Autosleutel-berkel.nl is specialist op het gebied van autosleutels en kan voor vrijwel alle merken een sleutel maken, ook autosleutels met afstandsbediening. Is de originele sleutel kwijt, beschadigd of gestolen? Dan kunnen we op locatie de sleutel bijmaken.

Meest verkochte producten via de webshop.

5/5